Amos wat?

Adviseur

Bij PiCompany begreep ik eindelijk waarom de medewekers die ik voorheen training gaf, het binnen een organisatie als gevolg van de structuur zo moeilijk met elkaar kunnen hebben. Iedereen vindt wat van de ander, maar niemand kan het behoorlijk aan de ander uit leggen.

LEES MEER…


Trainer

Van mijn vader, Aaron A. de Haas, heb ik het trainersvak geleerd. De kans die ik van hem kreeg was het geven van een workshop non-verbale communicatie in een van zijn trainingen. Op een dinsdagmorgen aan zestien mensen van de ABN-AMRO bank, zonder kunstzinnige bijbedoelingen, een ervaring bieden waarvan ze iets over zichzelf konden leren voor de dag erna, op kantoor, of thuis.

LEES MEER…


Therapeut

Toen ik mij bezig ging houden met trainen, ben ik mij gaan verdiepen in bio-energetische analyse. Een lichaamsgerichte therapie. Uitgangspunt daarvan is, dat wanneer iets pijn doet in het leven, wij eerst hard ”AU” roepen, vervolgens de bron van de pijn een trap verkopen of er heel hard van weglopen, in de hoop ons niet nog eens zo te bezeren.

LEES MEER…


Mimespeler

Oorspronkelijk kom ik uit het theater, tot mijn 31ste heb ik altijd bewegingstheater gemaakt en gespeeld. Ik speelde in meer dan 25 voorstellingen in 7 verschillende landen, maakte 5 eigen voorstellingen, ontving 2 studiebeurzen en een aanmoedigingsprijs, gaf les aan 3 verschillende theaterscholen en publiceerde een boek.

LEES MEER…